
Ajax Login Title
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Ajax Login Title
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Twoje konto zostało utworzone!
Dziękujemy za rejestrację drzewawkrakowie.pl!
Zostaniesz powiadomiony e-mailem, gdy konto zostanie aktywowane przez właściciela sklepu.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub uwagi dotyczące działania tego sklepu internetowego, prosimy o kontakt z właścicielem sklepu.
Wylogowanie z konta
Zostałeś wylogowany z konta. Teraz możessz bezpieznie odejść od komputera.
Twój koszyk został zapisany, produkty w nim zawarte zostaną przywrócone po zalogowaniu się na konto.
N A A Sitko do żywności łyżka łyżka szczelna ze stali nierdzewnej wielofunkcyjna z drobnymi oczkami ze stali nierdzewnej łyżka kuchenna do gotowania Quinoa makaronu warzyw - B09STDWF8T
- Kod produktu: B09STDWF8T
- Dostępność: W magazynie
- Praktyczny rozmiar: miseczki na skimmery są dostępne w różnych średnicach i w trzech rozmiarach, aby zaspokoić różne potrzeby. Zestaw zawiera 8 cm, 9,3 cm, 11,3 cm, które są najbardziej popularne.
- Super drobny: Filtr ze stali nierdzewnej o drobnych oczkach jest wystarczająco delikatny i równomierny, aby można łatwo oddzielić małe pęcherzyki lub pływające cząstki tłuszczu z zupy lub smażenia i pożegnać się z tłuszczem i błotem.
- Łatwe przechowywanie: wbudowany otwór w uchwycie umożliwia łatwe zawieszenie filtra o drobnych oczkach po użyciu, co ułatwia przechowywanie i dostęp bez zajmowania miejsca. Zakrzywiona konstrukcja umożliwia wkładanie filtrów do siebie.
- Szerokie zastosowanie: Nasza łyżeczka do kimmingu Hot-Pot może skutecznie odfiltrować pozostałości oleju, tłuszcz, pianę, quinoa, ziarna, smażone potrawy, resztki hot-pot, pozostałości zapiekanek i nadaje się do większości garnków i patelni.
- Wytrzymały i trwały: Filtr o drobnych oczkach jest wykonany ze stali nierdzewnej 304, która jest trwała i nie rdzewieje ani nie koroduje. Nadaje się idealnie do smażenia i gotowania wrzącymi płynami, nawet w najgorętszych temperaturach.