witamy w sklepie internetowym !
0

Topienie czekolady wytrzymały tygiel do mleka ze stali nierdzewnej Praktyczny stabilny tygiel do topienia czekolady do kuchni - B09FHNTH59

  • Kod produktu: B09FHNTH59
  • Dostępność: W magazynie
62,24zł 68,71zł
Topienie czekolady wytrzymały tygiel do mleka ze stali nierdzewnej Praktyczny stabilny tygiel do topienia czekolady do kuchni - B09FHNTH59

  • Szerokie zastosowanie: tygiel do czekolady jest idealny do topienia masła, sera, karmelu i czekolady. Służy również jako zwykły lub ciepły pojemnik na sos. Może służyć jako świetny prezent świąteczny dla rodziny lub przyjaciół.
  • Unikalna konstrukcja: garnek do topienia czekolady wykorzystuje chłodny uchwyt, przedni hak zapobiegający zsuwaniu się, podwójne wylewki po obu stronach i płaskie dno.
  • Doskonałe funkcje: tygiel do mleka jest lekki i przenośny, wygodny w użyciu i czyszczeniu.
  • Szerokie zastosowanie i praktyczność: podwójny kocioł doskonale nadaje się do podgrzewania żywności, takiej jak gotowanie, gorące mleko, robienie puddingów itp. Zasada działania polega głównie na użyciu dolnej warstwy pary wodnej w celu lepszego przewodzenia ciepła, doskonale nadaje się również do topienia czekolady, cukierki, masło, ser, karmel, balsam do ust itp. Po prostu ciesz się dwoma wygodnymi opcjami gotowania.
  • Wysokiej jakości i wytrzymały materiał: tygiel do czekolady wykonany jest ze stali nierdzewnej 304, odpornej na rdzę i wytrzymałej.
    • Szerokie zastosowanie: tygiel do czekolady jest idealny do topienia masła, sera, karmelu i czekolady. Służy również jako zwykły lub ciepły pojemnik na sos. Może służyć jako świetny prezent świąteczny dla rodziny lub przyjaciół.
    • Unikalna konstrukcja: garnek do topienia czekolady wykorzystuje chłodny uchwyt, przedni hak zapobiegający zsuwaniu się, podwójne wylewki po obu stronach i płaskie dno.
    • Doskonałe funkcje: tygiel do mleka jest lekki i przenośny, wygodny w użyciu i czyszczeniu.
    • Szerokie zastosowanie i praktyczność: podwójny kocioł doskonale nadaje się do podgrzewania żywności, takiej jak gotowanie, gorące mleko, robienie puddingów itp. Zasada działania polega głównie na użyciu dolnej warstwy pary wodnej w celu lepszego przewodzenia ciepła, doskonale nadaje się również do topienia czekolady, cukierki, masło, ser, karmel, balsam do ust itp. Po prostu ciesz się dwoma wygodnymi opcjami gotowania.
    • Wysokiej jakości i wytrzymały materiał: tygiel do czekolady wykonany jest ze stali nierdzewnej 304, odpornej na rdzę i wytrzymałej.
    Sklep na bazie drzewawkrakowie.pl © 2023